Kuulumiset Alterplanilta

Tiistilän kouluhankkeessa sopivin puurunkojärjestelmä

3 kesäkuun, 2022

Espooseen rakennettavassa Tiistilän koulun projektissa haluttiin selvittää puurakentamisen puurungon kilpailukykytekijöitä. Alterplanilla on aiempaakin kokemusta yhteistyöprojekteista YIT:n kanssa, varsinkin isoista puukouluista.

Lue lisää

Puukerrostalorakentamista YIT:n kumppanina

21 huhtikuun, 2022

Tampereen Niemenrantaan on noussut hiljattain näyttävä puukerrostalo, Niemenrannan Rantapuisto. Puutalon modernit kodit on rakennettu kestämään ja nykyaikaiset asumisen standardit huomioiden. YIT:n rakentamat puukerrostalot on toteutettu puumoduuleista, jotka takaavat kotien laadukkuuden lisäksi myös nopean valmistumisajan. Niemenrannan Rantapuistossa tilaelementit ovat YIT:n puuelementtitehtaan omaa tuotantoa.

Lue lisää

Veturina Woodian parvekejärjestelmän kehityshankkeessa

11 huhtikuun, 2022

Woodian ja Alterplanin yhteistyö käynnistyi Woodian yhteydenotolla vuonna 2020, kun Alterplan oli juuri aloittanut toimintansa. Tarve muodostui Woodian siirryttyä strategisesti kasvupolulle, johon sisältyi myös parvekejärjestelmän tuotteistuksen ja toimitusketjun uudistamisen käynnistys. Kehityshankkeen nimeksi tuli Wooden Growth.

Lue lisää

Puoli vuotta puurakentamisen asiantuntijapalveluita

15 huhtikuun, 2021

Puurakentaminen on tällä hetkellä sähköautoilun kaltaisessa nosteessa, jossa kilpailukykyisiä tuotteita ja toimintatapoja muodostetaan. Puurakentamisen tarjonnan kehittämiseksi Alterplan Oy liiketoiminta alkoi 15.10.2020, eli puoli vuotta sitten.

Lue lisää

Yhdessä asiakkaan kanssa

14 lokakuun, 2020

Asiakastarpeen mukaisia palveluja on mukava toteuttaa, kun tarpeet ja tavoitteet määritetään ennen toimeksiannon aloittamista.

Lue lisää

Tuotteistusta teolliseen puurakentamiseen

14 lokakuun, 2020

Hyvät tuotteet sekä tuotannollinen valmius ja jatkuvuus ovat teollisen esivalmistamisen kulmakiviä.

Lue lisää