Alterplan Oy

Alterplan Oy on hollolalainen puurakentamisen insinööri- ja konsultointipalveluja maanlaajuisesti tarjoava asiantuntijayritys.

Haluamme olla asiakkaan pitkäaikainen puurakentamisen kumppani tuottaen tarkoituksen mukaisia palveluja, jotka edistävät asiakkaan hanketta tai liiketoimintaa.

Alterplan on vastuullinen ja luotettava toimija.

Puurakentamisen asiantuntija – Harri Moilanen

Alterplan Oy:n yrittäjä on kokenut puurakentamisen moniosaaja, jonka materiaalituntemuksen perusteet ovat muodostuneet jo nuoruudessa. Harri Moilanen on taustaltaan puuseppä, jo kolmannessa polvessa. Puurakentamiseen suuntautunut insinöörikoulutus sisälsi myös opiskelujakson saksalaisessa ammattikorkeakoulussa laajentaen kokonaisnäkemystä puurakentamisesta jo opiskeluvaiheessa.

Puurakentamisen lisäksi muut rakennusmateriaalit ja niissä käytettävien ratkaisujen perusteet ovat suunnittelutyössä tulleet tutuiksi. Monipuolista ratkaisuvaihtoehtojen tuntemusta on hyödynnetty useissa puurakentamisen kehitystehtävissä ja vaativien puurakennusten suunnittelussa ja toteutuksessa. Tarkoituksen mukaisuus ja sujuva hyödynnettävyys ovat keskeisiä tavoitteita kaikessa tekemisessä.

Moilasen ammatillisena tavoitteena on hyödyntää suomalaisissa puurakentamisen kärkihankkeissa 20 vuoden aikana kertynyttä asiantuntemusta parempien ratkaisujen ja toimintatapojen kehittämisessä. Laadukkaan suunnittelun ja teollisen tuotannon yhdistämisellä luodaan aidosti ympäristöystävällistä, laadukasta ja sujuvaa rakentamista meidän kaikkien hyväksi.

Moilanen on ollut suunnittelemassa tai toteuttamassa mm.

 • Jalkapallokatsomoita ja liikuntapaikkarakennuksia
 • 3 kertaa Suomen suurinta puukoulua
 • 10 koulun uudis- ja korjausrakentamista
 • Maailman suurinta hirsikampusta
 • 15 puukerrostaloa, joissa yli 500 asuntoa
 • Lisäkerrosrakentamista

Lisäksi lukuisia puurakentamisen selvitys- ja kehitystehtäviä sekä alan koulutuksissa pidettyjä luentoja.

Kerron mielelläni lisää kokemuksistani puurakentamisen parissa.

harri moilanen alterplan

Yhteystiedot ja yhteydenottaminen

Alterplan Oy
FI 31612085
+358 40 553 9758
info@alterplan.fi

Käsittelemme kaikki laskut sähköisesti.
Verkkolaskutustiedot toimitetaan tilauksen yhteydessä.

  Nimi

  Sähköposti

  Puhelin

  Tiedosto (yhteensä max 5mb)

  Tiedosto N:o 2

  Viesti